Herbalife-Night Mode-Chamomile and Peach
Herbalife-Night Mode-Chamomile and Peach
Herbalife-Night Mode-Chamomile and Peach
Herbalife Night Mode Chamomile and Peach

Herbalife Night Mode Chamomile and Peach

Artnr: 282K
699 kr
 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Upptäck lugnet med Herbalife Night Mode Chamomile and Peach - Förvandla dina kvällar till en fristad av avkoppling med Herbalife Night Mode Chamomile and Peach.

  Denna kvällsdryck är skapad med ett unikt saffransextrakt, som i vissa studier* har visat sig ha en positiv inverkan på sömnkvaliteten. Saffransextraktet kan även förbättra ditt humör under dagen och öka melatoninnivåerna på kvällen, vilket stödjer en naturlig sömn- och vakenhetscykel**.

  Investera i din nattsömn och omfamna en värld av välbefinnande. God sömn bidrar till fysisk återhämtning, mental klarhet och känslomässig balans. Upplev förbättrad energi, bättre humör och skärpt fokus genom hela dagen med bättre sömnkvalitet.

  Gör Herbalife Night Mode till en del av din kvällsrutin. Njut av en avslappnande kopp kamomill- och persikodryck och påbörja din resa mot bättre sömnnätter och ökat välbefinnande.

  Fördelar:

  • Drick Före Sänggåendet: Perfekt som en del av din kvällsrutin.
  • Unikt Saffransextrakt: Vetenskapligt undersökt för att främja bättre sömnkvalitet*.
  • Näring för Sinnet: Rik på vitamin B6 för normal psykologisk funktion och nervsystemets normala funktion.
  • Energi och Återhämtning: Innehåller riboflavin som hjälper till att minska trötthet och utmattning.
  • Naturlig och Ren: Färgämnen från naturliga källor, inga artificiella aromer, lämplig för veganer, glutenfri, sockerfri, koffeinfri och laktosfri.

  Användning: Rör ned en måttskopa (6 g) i kallt eller varmt vatten (ca 150 ml), blanda och njut cirka en timme före läggdags. Använd en gång om dagen som en del av en balanserad och varierad kost i en hälsosam, aktiv livsstil, och upptäck hur Herbalife Night Mode kan göra en skillnad i din sömn och i ditt liv!

  *Resultat som vanligtvis ses efter sju dagars intag av 28 mg saffransextrakt dagligen baserat på resultat från kliniska studier

  **Resultat som vanligtvis ses efter 28 dagars intag av 28 mg saffransextrakt dagligen baserat på resultat från kliniska studier

  Portioner: 30 x 6 g
  Storlek: 180 g
  Läs mer
  Läs mindre

Se fler varor

Herbalife Proteindrinkmix
669 kr
Lägg till
Herbalife Frukost Banana Cream
REA
1199 kr 1443 kr
Lägg till
Logga in