Köpvillkor

För att handla i Herbalclub.se Webshop måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år och vill handla måste någon av dina föräldrar göra beställningen och Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Priser

De priser som anges i Herbalclub.se Webshop är inklusive moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser.

Leverans

Vi levererar produkterna med Postnord.

Vid större försändelser - innebär att paketet skickas till ditt uthämtningsställe. Så fort paketet finns på plats på ditt uthämtningsställe skickas en avisering till dig så att du kan hämta ut ditt paket. Du måste ange mobilnummer vid beställningen för att kunna få en SMS-avisering när det är dags att hämta din order.
OBS!! - Ditt paket ligger på utlämningsstället i 7 dagar f.o.m 1 Januari 2021. Alla outlösta försändelser debiteras med minst 300:- för att täcka de kostnader som uppstår för hantering, frakt och administration. Vi överlåter våra fakturor till Klarna AB.

Vid mindre försändelser (vid val av Postnord Varubrev) skickas ditt paket direkt hem i din brevlåda. Går inte paketet ner i brevlådan kommer det en avisering så du hämtar det på ditt ombud.

Frakt

Fri frakt inom Sverige. Hemleverans för 99 kr finns även att välja till om man önskar.

Betalsätt

Att göra en beställning medför ett betalningsansvar för det du har beställt. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.

1. Kreditkort - Du kan betala med VISA, AMEX eller Mastercard.

2. Direktbetalning från bank - Betala säkert direkt från din bank. I kassan väljer du bank och blir sedan skickad vidare till din banks inloggning. Där loggar du in med din säkerhetsdosa eller säkerhetskod och betalningen sker direkt från ditt konto. De banker som vi har avtal med är: Nordea, Handelsbanken, SEB och Swedbank.

3. Faktura - Betalningsvillkoret är 14 dagar och det är gratis. Fakturan kommer på mail per automatik. Vid försenade betalningar tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr samt samt dröjsmålsränta med 24 % + referensräntan. Klicka här för fullständiga villkor.

4. Klarna Konto - Delbetala från 50 kr/mån! Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

- Få alltid varan innan du betalar
- Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
- Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
- Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
- Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
- En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
- Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr (räntan är avdragsgill).

5. Klarna - Handla nu, betala sen. Nu kan du göra dina inköp i lugn och ro och betala först i slutet av nästa månad. Med Klarna kan du handla nu men betalar först i slutet av nästa månad till 0% ränta.

En uppläggningsavgift på 29 kr/köptillfälle tillkommer.

Effektivränta vid köp om 5000 kr, 29 kr i uppläggningsavgift, 0 % ränta och betalning efter 4 månader är 1,75%. Din totalkostnad blir 5029 kr. Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Länk till Klarnas cdn-hostade villkor.



Ångerrätt

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning meddela oss. Artikeln ska returneras oanvänd och väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Nails, Body & Beauty AB (Herbalclub.se ) 
Skepplandavägen 8
441 91 Alingsås

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 10 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Garanti

Du har 30 dagar pengarna-tillbaka-garanti på produkterna.

 



Logga in